Kandidatenlijst ChristenUnie Tweede Kamerverkiezingen

kandidatenlijst TK2012zaterdag 16 juni 2012 14:52

Beste ChristenUnie-vrienden,

Met trots presenteer ik de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen 2012. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt door de selectiecommissie onder leiding van Leen van Dijke. Het is een spannende periode waarin mensen verrast, maar anderen teleurgesteld worden. De lijst bevat bekende, maar ook nieuwe namen. Geweldig dat we zoveel talent hebben in de partij! Met deze lijst profileert de ChristenUnie zich als een brede partij waarin christenen uit verschillende kerkelijke stromingen zijn vertegenwoordigd.

Klik hier voor de volledige kandidatenlijst

Wij willen verandering als het gaat om de stijl van politiek bedrijven, weg van de polarisatie. Wij willen een samenleving waar de mensen zich om elkaar bekommeren en in elkaar investeren, juist in tijden van crisis. Dit team heeft alles in huis om een krachtig geluid te laten horen. Ik ga met vertrouwen en vol goede moed de campagne in met dit team. Voor de verandering!

Kom naar het Uniecongres!

De definitieve vaststelling van de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamer vindt plaats op het Uniecongres van 30 juni in Amersfoort. Het Landelijk Bestuur nodigt u als vertegenwoordiger van uw kiesvereniging, als lid of geïnteresseerde uit voor dit congres. Deze dag staat verder in het teken van komende campagne. Kom dus deze dag naar het congres en denk, beslis en beleef het met ons mee. Voor de verandering!

Inspraak over het verkiezingsprogramma en kandidatenlijst gebeurt via de vertegenwoordigers van kiesverenigingen. Wilt u als lid meedenken over de inhoud en samenstelling van deze twee agendapunten? Neem dan vooraf contact op met het bestuur van uw plaatselijke kiesvereniging. Kijk voor meer informatie op www.christenunie.nl/congres

« Terug

Reacties op 'Kandidatenlijst ChristenUnie Tweede Kamerverkiezingen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.