Raad neemt amendement 'breedband internet' aan

Icoontje standpunten internatonaal_141x141dinsdag 27 mei 2014 21:17

Tijdens de besluitvormende raad van 20 mei 2014 heeft de raad met overgrote meerderheid ingestemd met het mede door de SGP-ChristenUnie ingediende amendement.

Het Raadsvoorstel Aanpak Breedband gemeente Nieuwkoop werd dinsdag besproken in de raad. B&W stelde de raad voor kennis te nemen van het plan van aanpak om een open breedbandnetwerk te realiseren door een glasvezelnetwerk, de gemeente daarin een actieve rol te laten spelen en de voorbereidingen te starten. Het SGP-ChristenUnie heeft gezamenlijk met SBN, D66, MPNPN en initatiefnemer CDA een overleg gehad en een gezamenlijk amendement opgesteld om eerst te onderzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn om breedband internet te realiseren en welke voor- en nadelen hieraan zitten.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Amendement SBN CDA MPN-PN D66 SGP-CU Breedband226,4 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Raad neemt amendement 'breedband internet' aan'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 06:53
Een wind van de Replica Watches moderniteit gaat om klap op de Cockpit regel... Nu, de ronde van de uren is Rolex Replica gekenmerkt door grote Romeinse cijfers naar het oorspronkelijke pad afgewisseld met indexen stokken. Het midden Breitling Replica van de wijzerplaat bezielt ondertussen raster decor cambre plein opluchting en beweging te brengen. Naalden, vergroot of verkleind verdienen een nieuwe aanwezigheid, terwijl het verbeteren van de leesbaarheid.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.